вторник, 14 августа 2012 г.

Масляна. Надрукуй стінгазету


Незважаючи на суперечки з приводу свята Масляної - чи язичницьке це свято, чи має відношення до України - і таке інше, ми Масляну і любимо і святкуємо. З приводу походження і звичаїв свята інформації в інтернеті повно, а ми пропонуємо вам ексклюзив: готову стінну газету, або - художнє оформлення вашого намету для продажу млинців.
Тепер ви можете не только прочитати про свято, а і прикрасити корисною інформацією вашу оселю, кабінет, клас.

Клікніть на картинку, вона збільшиться, скорпіюйте її собі на компьютер та роздрукуйте.
Якщо вам недостатньо розміру (якості) картинки для друку, то ви можете скачати файл для великих постерів по лінкам, які наведені під картинками

Клікніть на картинки для збільшення

Про МАСЛЯНУ


Скачати JPEG файл для великого плакату. Розмір (3886 х 5705пікселов) А3+, але може бути використаний і для друку постерів більшого розміру. 6,71 Мб.



Принцип копіювання такий, як і завжди:

-відкрити файл за посиланням (відкриється картинка - невелике превью, але відкриватися може досить довго, бо файл великий),

-права мишка - сахранить рисунок как...

-обираєте теку для закачування,

-сохранить

Отримаєте у повному розмірі файл


ПРИСЛІВ'Я



Скачати JPEG файл для великого плакату. Розмір (3886 х 5705пікселов) А3+, але може бути використаний і для друку постерів більшого розміру. 2,68 Мб.



РЕЦЕПТИ МЛИНЦІВ





Скачати JPEG файл для великого плакату. Розмір (3886 х 5705пікселов) А3+, але може бути використаний і для друку постерів більшого розміру. 5,80 Мб.



НАЧИНКИ




Скачати JPEG файл для великого плакату. Розмір (3886 х 5705пікселов) А3+, але може бути використаний і для друку постерів більшого розміру. 7,64 Мб.



Роздрукувати ці файли можна на принтері. Якщо принтер кольоровий, ще краще.

Бажаємо вам успіху і смачних свят


Комментариев нет:

Отправить комментарий