понедельник, 23 июля 2012 г.

Дизайн диплома: Вчимося створювати оригінальний Диплом фестивалю або конкурсу

Якій бути нагороді? Виготовлення диплома для нагородження учасників і переможців фестивалів та конкурсівУ статті Якій бути нагороді? Виготовлення диплома для нагородження учасників і переможців фестивалів та конкурсів ми розпочали розмову про створення оригінального Диплома. Тепер прийшов час навчитися самим створювати дипломи та грамоти: ви зможете завантажити шаблон диплома та отримати покрокову інструкцію по роботі з ним.

Ось наш зразок — Диплом учасника міжнародного циркового фестивалю  «Арена дружби».

Диплом зроблений в програмі Фотошоп. Використано фотографії з фестивалю.

Шаблон диплома в форматі PSD (всі верстви відключені) можна завантажити за посиланням:

http://design.veselun.info/files/Diplom_cirk.rar

Порядок роботи з шаблоном:
1. Завантажити шаблон: Файл PSD-архів RAR. 12,6 Mb
2. Розархівувати архів в окрему папку.
3. Відкрити файл у програмі Фотошоп (Photoshop) або Гімпу (Gimp)
4. Зробити видимими всі шари (Вікно-шари): клікаєте в віконце зліва від кожного шару (з’являється піктограма «око»)
5. Редагуєте кожен шар, вписуючи свої дані. Виділяйте кожен шар, що містить інформацію, і вносите зміни (вставляйте свої дані). Двічі клікнув на шарі з текстом (у панелі «шари»), ви відразу активуєте можливість його редагування. При цьому редагований текст виділяється темним кольором. Просто зітріть колишній текст і впишіть новий). Для Вашої зручності КОЖНИЙ рядок тексту вписаний ОКРЕМИМ ШАРОМ. Зайві шари можна видалити відразу.
6. Шари з фотографіями і гербом можна замінити своїми фото, малюнками на тему чи просто видалити. Тут все залежить від Вашої фантазії.
7. Друкуєте на кольоровому принтері або зберігаєте у форматі JPEG (файл-зберегти як-тип файлу — JPEG) і несете в найближчу фото-лабораторію.
Якщо потрібен Диплом для іншого заходу — замінюєте підкладку (напівпрозоровий шар з маленькими клоунами на іншу або взагалі видаляєте)
Все! Диплом для БУДЬ-ЯКОГО дитячого (а може і не дуже дитячого) заходу готовий.

  Якщо у вас Фотошоп російською мовою, наводимо інструкцію російською:

Порядок работы с шаблоном:

2. Разархивировать архив в отдельную папку.

3. Открыть файл в программе Фотошоп (Photoshop) или Гимп (Gimp)

4. Сделать видимыми все слои (Окно-слои): кликаете в окошко слева от каждого слоя (появляется пиктограмма «глаз»)

5. Редактируете каждый слой, вписывая свои данные. Выделяйте каждый слой, содержащий информацию, и вносите изменения (вставляйте свои данные). Дважды кликнув на слое с текстом (в панели «слои»), вы сразу активируете возможность его редактирования. При этом редактируемый текст выделяется тёмным цветом. Просто сотрите прежний текст и впишите новый). Для Вашего удобства КАЖДАЯ строчка текста вписана ОТДЕЛЬНЫМ СЛОЕМ. Лишние слои можно удалить сразу.

6. Слои с фотографиями и гербом можно заменить своими фото, рисунками по теме или просто удалить. Здесь всё зависит от Вашей фантазии.

7. Печатаете на цветном принтере или сохраняете в формате JPEG (файл-сохранить как- тип файла – JPEG) и несёте в ближайшую фото-лабораторию.

Если нужен Диплом для другого мероприятия – заменяете подложку (полупрозрвчный слой с маленькими клоунами на другую или вообще удаляете)

Всё! Диплом для ЛЮБОГО детского (а может и не очень детского) мероприятия готов.

Комментариев нет:

Отправить комментарий